Mogan Sun

Puerto de Mogan - Luxury Apartments
Norsk HjemLokaltLeilighet PLeilighet FLeilighet HKontakt

Email alle anfrage til info@puertodemogan.co.uk

velg ut språk  

 

Puerto de Mogán - "Et spansk lite Venezia"

 

Den maleriske fiskende hava av Puerto de Mogán er plassert på den Sydlige Vest kysten av Gran Canaria. Vær så snill å se kart under. Puerto de Mogán har overflod å gjøre men er et roligere tilflukt som blir sammenliknet med de travlere stedene slik som Playa del Inglés og Maspalomas, og er en perfekt tilbaketrekning for slappe av. Byen har dets egen enestående stil ikke sett annetsteds i Kanarifuglene.

Ved sjøsiden finner vi lave feriebygninger, ikke mer enn to til tre etasjer høye. Det er en trafikkfri landsby med fargerike hus i ”Middelhavs- stil”. Husene ligger der med sine smale alléer på rekke og rad med vakre små hager. Blomsterkassene er vakkert beplantet med fargerike bougainvilleas.

Bak havnen, i den bratte bakkeskråningen, ligger den originale fiskelandsbyen. De vakre hvitvaskede husene, trappene og labyrintene av smale stier, er hjemmene til den lokale befolkningen. Ta en tur opp trappene, gjennom den gamle byen til den flotte utsikten og se hele feriestedet i et eneste blikk - panoramaet som ligger der rett foran deg.

Puerto de Mogán har også atskillige kanaler som har gitt opprinnelsen til dets navn "Det lille spanske Venezia".  Ta en spasertur omkring havna med de mange promenader og små broer.

Havna er både en tiltrekkende yacht marina og hjemmet til en liten fiskeflåte. Havnen er omgitt av restauranter, stilfulle kafeer og barer (noen med levende musikk), noe som gjør stedet perfekt for en romantisk kveldsmåltid. Flere ganger om året avholdes det jazzfestivaler i Musikkpaviljongen i havneområdet.

På fredager morgener er det en bustling og meget tiltrekkende gatemarked strekke seg hele veien fra havnen igjennom til byen senteren. Øst av havnen, er det en godt beskyttet gyllen sandstrand - ideal hvis du har barn med deg mens alle våre leiligheter er bare en kort tur borte.

Andre attraksjoner du kan oppleve: En gul undervannsbåt kan ta deg med under vann, båtturer til strendene av Puerto Rico og dypvannsfiske med muligheter for rekordstore fisker, blant annet har det blitt rapportert fangst av tunfisk.

Dette er en fabelaktig plassering å slappe av og å komme unna fra all denne, med overflod å gjøre. Destinasjonen er herlig uansett hva årstiden, akkurat titt på klimaet diagramet under. Våre tre leiligheter blir godt plassert å lage din blir som morsom og behagelig mens mulig.

For fullstendige vilkår og priser vennligst send oss info@puertodemogan.co.uk

Puerto De Mogan Area Map

Temperaturer i ºC

Jan

Feb

Mar

Apr

May

Jun

Jul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Gjennomsnitt Gran Canaria

21 22 22 23
23
25
26
27
26
25 24
22

Gjennomsnitt London

6 7 10 14
17
20
22
21
19
15 10
7

Gjennomsnittlige soltimer 

6 6 7 8
8
9
10
9
8
7 6
5

ANMERKNING:Diagrammet representerer det gjennomsnittlige været for Gran Canaria. Imidlertid  har øya mye fjell# og dette forårsaker stor variasjoner i temperaturer mellom nord og  syd. Puerto de Mogan har et vidunderlig mikroklima, som betyr det er mer sol en gjennomsnittet, omkring 3C varmere enn resten av Gran Canaria. Det ligger også beskyttet slik at det har mindre vind.

Klikk på bildene for å forstørre.

Klikk retur for å komme tilbake.

 


TOPP

Norsk Hjem   Paraiso Apartments Norsk  Filin Apartment  334 Harbour  Kontakt Norsk  Deutsch Site English Site Home

Home | Lokalt Omrade.htm | Leilighet P.htm | Leilighet F.htm | Leilighet H.htm | Kontakt_Norsk.htm


Andrew Dickey © 2012 web design enquiries here